Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

About ME









    Θα ήταν χρήσιμο αλλά και θεμιτό να κάνουμε την αρχή βάζοντας τους όρους που γίνεται κάποιος αρχιτέκτονας.

   
Τι είναι αρχιτέκτονας;
    Αυτό που θεωρώ πρωταρχικό είναι να νιώσεις το «τρισδιάστατο» του χώρου. Από την πρώτη γλώσσα των σχεδίων μέχρι αυτό να ενσωματωθεί μέσα σου. Πιστεύω ότι είναι το πρώτο βήμα στο μυαλό του ανθρώπου που θέλει να είναι αρχιτέκτονας. Το δεύτερο στοιχείο είναι να μπορέσει κάποιος να αγγίξει τα επιμέρους τμήματα και να δει την λεπτομέρεια, είτε αυτό λέγεται υλικά οικοδομής και φυσική δομή του, είτε τεχνικές είτε ακόμη τα μέσα αναπαράστασης που έχουμε σήμερα. Το τρίτο και κυριότερο είναι το ΟΛΟΝ, το οποίο διαφοροποιεί τα πράγματα, είναι αυτό που ο Πικιώνης ονόμαζε «ενόραση». Είναι όλα αυτά μαζί με την ευαισθησία, το ταλέντο, το χάρισμα ή αν θέλετε την πνοή του δημιουργού. Φυσικά αυτό εξαρτάσαι από ποιον έχεις απέναντι σου, ποιες είναι οι απόψεις του άμεσα ενδιαφερόμενου. Εν ολίγοις, τα οράματα και τον τρόπο σκέψης του άλλου, καλείται ο αρχιτέκτονας, να τα αντιληφθεί και να τα μετουσιώσει σε χώρο που θα στεγάσει τον εκάστοτε τρόπο ζωής.

  Στο αρχιτεκτονικό
Γραφείο διεκπερεώνονται μελέτες - Κατασκευές κτιρίων – Ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων - Διαμόρφωση - Διακόσμηση. Στόχος είναι η δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής με σύγχρονη, προηγμένη τεχνολογία και βιοκλιματικό ενδιαφέρον. Η επίτευξη του στόχου έρχεται με το σχεδιασμό, τον προϋπολογισμό και την επίμονη επίβλεψη των τεχνικών εργασιών. Με αφοσίωση παρέχονται στους πελάτες έργα υψηλής ποιότητας .
    
   Ο Κωνσταντίνος Αδάμος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας το έτος 2008 με πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού. Από τότε διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο που ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα, έχοντας μέχρι σήμερα μελετήσει και επιβλέψει αρκετά έργα. Αρκετά από αυτά μπορείτε να δείτε και στο http://kostasadamos.blogspot.gr/.

  Στόχος του γραφείου είναι να ξεπερνάμε κάθε προσδοκία είτε πρόκειται για μία αστική κατασκευή, ένα κτίριο γραφείων, μία κατοικία, κάποια προσθήκη ή ανακαίνιση. ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μένοντας πιστοί στην ποιότητα, κατανόηση, έρευνα, μελέτη, φαντασία, σχέδιο και υλικά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικές αρχιτεκτονικές δημιουργίες και πολύ ικανοποιημένοι πελάτες.








Κων/νος Αδαμος
t .  693 8674 885